Welkom! Ben jij een echte messengerfan? Dan mag je deze site zeker niet missen!
   
Windows Live Messenger 8.1 Final + Patch
In een e-mail afkomstig van Microsoft Connect wordt er gezegd dat de betafase van WLM 8.1 voorbij is. Inmiddels is er al een link waar de definitieve versie is te downloaden. In totaal zijn er 1010 bugs geregistreerd en 456 suggesties geplaatst. In totaal deden 3009 betatesters mee aan deze beta. De betatesters krijgen een uitnodiging voor de volgende beta ronde, zodra deze er is.

Update: Er is een nieuwe versie uitgebracht van WLM Universal Patcher++, versie 0.9.5 zorgt ervoor dat je de optie "meerdere keren inloggen" weer kunt gebruiken.

Als je een oudere versie van de patch hebt gebruikt kan het voorkomen dat de verbinding telkens wordt verbroken na het aanmelden, dan is het aan te raden Windows Live Messenger opnieuw te installeren of te herstellen (Configuratiescherm - Software- Windows Live Messenger - Wijzigen) en deze nieuwe patch te gebruiken.

Download Windows Live Messenger 8.1 Final (Nederlands)
Download WLM Universal Patcher++ v0.9.5 (Updated!)

Nine million actie
Er zitten verborgen smileys in de nieuwe msn. WLM heeft deze erin gestopt om aandacht te vragen voor de nine million actie.
Je kan ze zo oproepen:
*sierra - *bgca - *9mil - *hsus - *komen - *one - *mssoc - *care - *acs - *oxfam - *mod - *help - *red+u - *unicef - *wwf - *naf

Copyright © 2010 messengerplanet.nl. MSN en Windows Live zijn geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation ©